Bulgaria

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Bulgaria » Автомобільна техніка » Легкові автомобілі » Проставки для збільшення кліренсу

Проставки для збільшення кліренсу

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Я ось на шевроле лачеті ніяк нічого із запчастин знайти не можу. Мені зараз потрібні автопроставки. Що можете підказати?

0

2

Я вам радив би глянути на сайті інтернет-магазину «Prostavkin». У мого знайомого теж шевроле лачеті, він зазвичай замовляє якісь запчастини в інтернеті і чудово розбирається в питані. Говорить, що ціна хороша. І він довіряє цьому магазину, бо він спеціалізований. Можна не турбуватися, що проставки для збільшення кліренсу від бренду Автопроставка будуть найкращої якості!

0

3

Приветствую. Подскажите, из какого материла будет лучше установить проставки на автомобиль?

0

4

На Проставочке заказывать - это вообще жесть! Я помню как-то там брали, интересно было попробовать полиуретановые. Пришлось менять их через две недели. Вообще смотрю по отзывам и обычно покупаю, если у интернет-магазина хороший рейтинг. Последний раз алюминиевые проставки на авто Ситроен вот такие брали. Дешевле не нашли, даже на Проставочке дороже выходит.

0

Вы здесь » Bulgaria » Автомобільна техніка » Легкові автомобілі » Проставки для збільшення кліренсу